Σύστημα συναγερμού GSM με οθόνη LCD και πληκτρολόγιο αφής YL-007M2E

Σύστημα συναγερμού GSM με οθόνη LCD και πληκτρολόγιο αφής YL-007M2E

 

Το νέο GSM GS-007M2C σύστημα συναγερμού, είναι ένα σύστημα ασφαλείας για να μπορείτε να ελέγχετε τους χώρους που εσείς θέλετε. Είναι κατάλληλο για απομακρυσμένες περιοχές αφού δέχεται κάρτα SIM. Ο συναγερμός μπορεί να δεχτεί έως 99 ασύρματους αισθητήρες (δεν περιέχονται στο κιτ) και έως 7 ενσύρματους (δεν περιέχονται στο κιτ).

Το νέο GSM LCD σύστημα συναγερμού, είναι ένα σύστημα ασφαλείας για να μπορείτε να ελέγχετε τους χώρους που εσείς θέλετε. Ο συναγερμός μπορεί να δεχτεί έως 99 ασύρματους αισθητήρες (δεν περιέχονται στο κιτ) και έως 7 ενσύρματους (δεν περιέχονται στο κιτ).

Έχει οθόνη LCD με ρολόι ώστε να βλέπετε πληροφορίες όπως ώρα, ποιες επαφές είναι οπλισμένες ή αφοπλισμένες. Μπορεί να ειδοποιεί με κλήση 6 τηλεφωνικούς αριθμούς και να στέλνει SMS σε 3 από αυτούς. Επίσης το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τηλέφωνο και έχει αυτόματη καταγραφή μηνυμάτων για 10”

Ο οπλισμός/αφοπλισμός και η παρακολούθηση γίνεται μέσω τηλεφώνου. Όλες οι ρυθμίσεις μπορούν να τελειοποιηθούν με το πληκτρολόγιο.

Το κιτ περιέχει τα εξής:

  • 1 x Κεντρική Μονάδα
  • 1 x Σειρήνα
  • 1 x Μαγνητική Επαφή
  • 2 x Τηλεχειριστήρια
  • 1 x Τροφοδοτικό DC 12V

Σας ειδοποιεί με μία κλήση και με SMS και είναι συμβατό με τους παρακάτω αισθητήρες:

Τιμή Λιανικής: 109.00€ + 23% = 134.07€

Διαθεσιμότητα: Σε 1 εβδομάδα

 

Ασύρματος Ανιχνευτής κίνησης (pet immune) HW-04C

wireless-pir-sensor

Ασύρματος αισθητήρας κίνησης (PIR) με εύρος ανίχνευσης έως 12m δυνατότητα αναγνώρισης των κατοικίδιων μέχρι 10kg για να μην ειδοποιείστε άσκοπα.

Ασύρματος παθητικός αισθητήρας κίνησης νέας τεχνολογίας “self-designed DSP”. Κατάλληλο για το σπίτι, εξοχικό, επιχείρηση, γραφεία και αποθήκες,αφού δίνει την δυνατότητα να μην ενεργοποιείται από τα κατοικίδια ζώα. Έχει ρυθμιζόμενη ευαισθησία στον αισθητήρα κίνησης.

Τιμή Λιανικής: 15.00€ + 23% = 18.45€

Διαθεσιμότητα: Σε 1 εβδομάδα

 

Ασύρματος Ανιχνευτής καπνού YG-01

wireless alarm smoke

Ασύρματος ανιχνευτής καπνού με 9V μπαταρία για μεγάλη διάρκεια ζωής. Σας ειδοποιεί με SMS όταν η μπαταρία φτάσει σε κάποιο όριο.

Ο ασύρματος ανιχνευτής καπνού μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί σε ταβάνι ή σε τοίχο. Λειτουργεί με μπαταρία 9V (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) και όταν η στάθμη της μπαταρίας είναι χαμηλή, σας ειδοποιεί με SMS. Είναι κατάλληλο για κάθε χώρο. Τέλος με το θάλαμο ιονισμού που έχει, θα ειδοποιηθείτε έγκυρα αφού ο αισθητήρας θα αντιδράσει άμεσα.

Τιμή Λιανικής: 11.00€ + 23% = 13.53€

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

 

Share This:

Επιστρόφη στην κορυφηΕπιστρόφη στην κορυφη