…τώρα το LAPTOP REPAIR CENTER και στην Κεφαλονιά μας

Επισκευή – αναβάθμιση – απόσυρση – ανταλλακτικά

Το κέντρο σας για επισκευές Laptop
Το Laptop Repair Center σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας σε επισκευή, απόσυρση και ανταλλακτικά Laptop. Διαθέτοντας άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς σε όλες τις διαδικασίες επισκευής Notebook – Netbook, χρησιμοποιούμε την πιο προηγμένη τεχνολογία εξοπλισμού διάγνωσης και επισκευής, εισάγοντας παράλληλα πάνω από 40.000 μοντέλα φορητών υπολογιστών μηνιαίως.

Στο Laptop Repair Center αναλαμβάνουμε την επισκευή όλων των μοντέλων laptop της αγοράς όπως:

brands_h

Υπηρεσίες επισκευής Laptop

   • Επισκευή Μητρικής Πλακέτας (motherboard)
   • Eπισκευή Κάρτας Γραφικών (VGA)
   • Eπισκευή Οθόνης
   • Eπισκευή Πλαστικού Κασόματος (case)
   • Eπισκευή Μεντεσέδων (hinges)
   • Eπισκευή Μπαταρίας / Φορτιστή
   • Eπισκευή Πληκτρολογίου / Touchpad
   • Eπισκευή Βύσματος ρεύματος (DC jack)
   • Αποκατάσταση Λογισμικού
Στο Laptop Repair Center  χρησιμοποιούμε τον πιο εξελιγμένο εξοπλισμό για την διάγνωση και την επισκευή οποιασδήποτε βλάβης του φορητού σας υπολογιστή ακόμα και στις περιπτώσεις όπου απαιτείται επέμβαση στη μητρική πλακέτα. Χρυσή Εγγύηση υπηρεσιών και ανταλλακτικών

Στο Laptop Repair Center,  δεσμευόμαστε για την ποιότητα της εργασίας μας και των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε για την αποκατάσταση προβλημάτων στους φορητούς υπολογιστές των πελατών μας.

Εγγύηση σωστής λειτουργίας Laptop Repair Center

Εγγυόμαστε για την σωστή λειτουργία του επισκευασμένου φορητού σας από 3 μήνες εώς 1 χρόνο (αναλόγως με τον τύπο επισκευής και το ανταλλακτικό) και αναλαμβάνουμε όλα τα έξοδα επισκευής/αντικατάστασης εφόσον το φορητό σας παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα εκ νέου.

Το Laptop Repair Center δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για νέες βλάβες που ενδέχεται να παρουσιαστούν και δεν είναι μέρος της αρχικής επισκευής ή βλάβες που προκύπτουν λόγω κακής χρήσης του μηχανήματος. Οι νέες βλάβες και τα προβλήματα στο λογισμικό, χρεώνονται κανονικά και το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη.

Αντικατάσταση πλαστικών καλυμμάτων laptop

x31b-530x151

Το φορητό σας φαίνεται ταλαιπωρημένο; Τα πλαστικά καλύμματα έχουν ραγίσματα και γρατζουνιές; Έχουν αποκολληθεί κομμάτια μετά από χτύπημα; Φέρτε το φορητό σας στο Laptop Repair Center για αντικατάσταση πλαστικών καλυμμάτων και κάντε το να δείχνει σαν καινούργιο! Διαθέτουμε ανταλλακτικά για όλα τα πλαστικά τμήματα του laptop σας.

Βάψιμο καλυμμάτων, γίνεται;
Ναι, γίνεται! Τώρα στο Laptop Repair Center σας προσφέρουμε, για  συγκεκριμένα μοντέλαlaptop, την υπηρεσία βαφής του κασώματος του φορητού σας υπολογιστή. Δώστε μια ιδιαίτερη πηνελιά στην όψη του φορητού σας και κάντε το να ξεχωρίζει. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι το μπλέ, ροζ και γκρί. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ανάκτηση Δεδομένων

data_recovery

Πολλές φορές τα αποθηκευμένα δεδομένα στον σκληρό δίσκο του φορητού μας είναι πολύτιμα. Οικογενειακές φωτογραφίες, αγαπημένη μουσική, βίντεο ή σημαντικά έγγραφα της δουλειάς. Τί μπορούμε να κάνουμε όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με μια βλάβη στο σκληρό δίσκο και το ενδεχόμενο απώλειας των αρχείων μας; Αρχικά πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα, τα συμπτώματα που δηλώνουν πιθανή βλάβη στο σκληρό δίσκο είναι τα εξής:

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε τα Windows 
 • To laptop σας κάνει επανεκκίνηση χωρίς προειδοποίηση
 • Λαμβάνετε σφάλματα μετά την εκκίνηση του laptop σας
 • Ο σκληρός δίσκος δεν εντοπίζεται στο BIOS
 • Ακούγονται μικρά χτυπήματα από τον σκληρό δίσκο
Τα παραπάνω δηλώνουν πιθανή βλάβη στο σκληρό δίσκο, ωστόσο η βλάβη ενδέχεται να εντοπίζεται σε άλλο τμήμα του laptop και να επηρεάζει τη λειτουργία του σκληρού δίσκου. Σας συμβουλεύουμε να μας στείλετε το laptop σας για έλεγχο για να εξακριβώσουμε τα αίτια και να αποκαταστήσουμε τη σταθερή λειτουργία του μηχανήματος σας.

Βλάβη στον σκληρό δίσκο

Η βλάβη στον σκληρό δίσκο μπορεί να προκληθεί για πολλούς λόγους όπως εσφαλμένες εγκαταστάσεις, μόλυνση από ιούς, από κάποιο χτύπημα του φορητού σας ενώ ο δίσκος βρίσκεται σε κατάσταση λειτουργίας κ.α.Τύποι βλάβης
1.       Η βλάβη στον σκληρό δίσκο χωρίζεται σε δύο τύπους α) στη λογική και β) στη μηχανική:
α) Στην περίπτωση της λογικής βλάβης τα πράγματα είναι πιο απλά αφού τα εξαρτήματα της συσκευής δεν έχουν υποστεί ζημιά. Εδώ το πρόβλημα εντοπίζεται στο σύστημα αρχείων με αποτέλεσμα ο σκληρός δίσκος να διαβάζει τα δεδομένα με σφάλματα. Ωστόσο, εκτός κι αν τα αποθηκευμένα αρχεία έχουν διαγραφεί, τα δεδομένα βρίσκονται ακόμα μέσα στον δίσκο και μπορούν να ανακτηθούν με ευκολία.
β) Στην περίπτωση μηχανικής βλάβης, δηλαδή όταν έχουν καταστραφεί φυσικά τμήματα του σκληρού δίσκου, η διαδικασία ανάκτησης των δεδομένων περιπλέκεται και απαιτείται η χρήση ειδικού εξοπλισμού από έμπειρους ηλεκτρονικούς τεχνικούς.
Από τη στιγμή που εξακριβώνεται το σφάλμα στον σκληρό δίσκο, το τμήμα του service επικοινωνεί με τον πελάτη για να πάρει έγκριση για την ανάκτηση των δεδομένων και την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου.
Προσοχή: η ανάκτηση δεδομένων αποτελεί χρονοβόρα διαδικασία και είναι άγνωστο πόσο θα χρειαστεί να μείνει ο σκληρός δίσκος στα εργαστήρια μας. Σε κάποιες περιπτώσεις η ανάκτηση δεδομένων αποτυγχάνει και πιο σπάνια καταστά τον δίσκο εντελώς μη λειτουργικό. Το Laptop Repair Center δεν φέρει καμία ευθύνη για εκτεταμένες βλάβες που ενδέχεται να προκληθούν κατά τη διαδικασία ανάκτησης.
Προσωπικά αρχεία και δεδομένα μέσα στον δίσκο
Στο Laptop Repair Center σεβαζόμαστε το απόρρητο των πελατών μας και η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων πραγματοποιείται με απόλυτη εχεμυθεία. Τα ανακτημένα αρχεία σας γίνονται backup, αποθηκεύονται σε καινούργια μονάδα αποθήκευσης και δεν προβάλονται για κανένα λόγο, ούτε καν από τους τεχνικούς μας.

Διάρκεια εγγύησης επισκευών και ανταλλακτικών

Επισκευή Οθόνης 1 ΕΤΟΣ
Αντικατάσταση Μπαταρίας 1 ΕΤΟΣ
Eπισκευή Motherboard 3 ΜΗΝΕΣ
Επισκευή VGA 3 ΜΗΝΕΣ
Επισκευή Inverter 3 ΜΗΝΕΣ
Επισκευή Πληκτρολογίου 3 ΜΗΝΕΣ
Επισκευή Hinges 3 ΜΗΝΕΣ
Επισκευή DC Jack 3 ΜΗΝΕΣ
Αντικατάσταση Φορτιστή 3 ΜΗΝΕΣ
Αντικατάσταση Οπτικού 3 ΜΗΝΕΣ

A4

26710 42420

IT-recyclingLARGE

Τιμοκατάλογος Απόσυρσης

To Laptop Repair Center σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές απόσυρσης laptop. Αρχικά, η αξία ενός φορητού για ανταλλακτικά καθορίζεται από το μοντέλο του επεξεργαστή:

ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ LAPTOP 
 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ CPU ΤΙΜΗ*
 Intel Pentium 4, Pentium M, Centrino, AMD Sempron  80,00€
 Intel Core Duo T2xxx, AMD Athlon x2  90,00€
 Intel Core 2 Duo, AMD Turion x2  100,00€
 Intel Core 2 Quad, Intel Core i3  120,00€
 Intel Core i5 & i7

150,00€

Αναλόγως με τις φθορές και τα προβλήματα που φέρει το laptop σας, η τιμή απόσυρσης ενδέχεται να αλλάξει. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πώς επηρεάζουν τα διάφορα ελαττώματα την αξία του φορητού σας:

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ ΤΟΥ LAPTOP 
 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΛΑΒΗΣ Μείωση Αρχικής Τιμής
 Laptop με ελαφριές εξωτερικές γρατζουνιές  -15,00€
 Laptop Χωρίς φορτιστή  -20,00€
 Laptop με έντονες γρατζουνιές ή ελαφριά σπασίματα στο  case  -25,00€
 Laptop Χωρίς μπαταρία ή μη λειτουργική  -25,00€
 Laptop με σπασίματα (μεντεσέδες, covers κ.τ.λ) -35,00€
 Laptop με μη λειτουργική ή σπασμένη οθόνη -45,00€
 Laptop με πρόβλημα στην M/B ή στην VGA -45,00€

Προσοχή: Η σύνθεση του Laptop θα πρέπει να ανταποκρίνεται στο αρχικό P/N του κατασκευαστή (μνήμες, δίσκους, Wi-Fi cards κ.τ.λ.) Σε περίπτωση που η σύνθεση του Laptop δεν είναι πλήρης ή περιέχει μη λειτουργικά μέρη επικοινωνήστε μαζί μαςγια περαιτέρω  διευκρινίσεις. Σε περίπτωση φθοράς του Laptop κατά την μεταφορά λόγω κακής συσκευασίας το κόστος της φθοράς επιβαρύνει εσάς. Η αξία του laptop σας θα εκτιμηθεί από τους τεχνικούς μας.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας αν έχετε laptop για απόσυρση.

slider3

slider1

slider2

26710 42420

guide

service@advance-it.gr

Share This:

Επιστρόφη στην κορυφηΕπιστρόφη στην κορυφη