ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ AUTOSYSCON, ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, SMART HOME, GPS TRACKING…

ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΆΡΙΣΤΗ ΘΈΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΈΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΜΕ ΤΗΝ AUTOSYSCON.

Το AutoSysCon Group (Σύμβουλοι Συστημάτων Αυτοματισμού) είναι ένας όμιλος εταιρειών υψηλής τεχνολογίας.
Δραστηριοποιείται σε τρείς τομείς:
– Ο Κατασκευαστικός τομέας απευθύνεται στη Βιομηχανία και στη Ναυτιλία.
– Ο Εμπορικός τομέας αντιπροσωπεύει εταιρείες διεθνούς φήμης στην κατηγορία των εξαρτημάτων για ηλεκτρολογικές, ηλεκτρονικές και αυτοματιστικές εφαρμογές.
– Ο Οικιακός αυτοματισμός, σχεδιάσαμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κατάλληλη για σπίτια, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

ASC – i Home   

Ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει στο Σπίτι μου, Εξοχικό, Επιχείρηση,…αλλά και χειρίζομαι τα πάντα από το κινητό μου, ταμπλέτα, Laptop, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς και μέσω Internet.

 

ASC – GsmController   

Ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει σε όποιον χώρο θέλω στο κινητό μου ή ταμπλέτα ή Η/Υ, αλλά και χειρίζομαι τα πάντα από τα κινητά μου, ταμπλέτα, Laptop, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς και μέσω Internet.

 

ASC – MobiHome   

Ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει στο Σπίτι μου, Εξοχικό, Επιχείρηση, . . . αλλά και χειρίζομαι τα πάντα σ’ αυτό από το κινητό μου, ταμπλέτα, Laptop, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς και μέσω Internet.

 

ASC – MicroSmartHome   

Ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει στο Σπίτι μου, Εξοχικό, Επιχείρηση, Αποθήκες, Γεώτρηση,…αλλά και χειρίζομαι τα πάντα σ’ αυτό από το κινητό μου, ταμπλέτα, Laptop, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς και μέσω Internet.

 

SC – Smart Data Recorder   

Ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει στο Ακινητό μου, Επιχείρηση, Ξενοδοχείο αλλά και χειρίζομαι τα πάντα σ’αυτό… Η ιδανική λύση για την Έξυπνη Καταγραφή για Ψυγεία, Παστεριωτές, Θερμοκρασίες Χώρου, και πάσης φύσης καταγραφές, με πληροφόρηση και χειρισμό μέσω κινητού, Η/Υ, ταμπλέτας, …

 

ASC – Smart Lighting   

Χειρίζομαι όλο τον φωτισμό του Ακινήτου μου, Επιχείρησης, Ξενοδοχείου, Συνεδριακού Κέντρου, Εμπορικού Κέντρου,…από το κινητό μου, ταμπλέτα, Laptop, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς και μέσω Internet, δημιουργώντας όποιο σενάριο θέλω μεταξύ διακοπτών και φωτιστικών σημείων.

 

ASC – Smart Building   

Η ιδανική λύση για την Έξυπνη Διαχείριση & Ασφάλεια της Πολυκατοικίας ή του Επαγγελματικού Κτιρίου.

 

ASC – LocFinder   

Έξυπνος Εντοπισμός
Εγκαθιστώντας την εφαρμογήLocFinder by AutoSysCon Group στο παλαιό σας Android κινητό μπορείτε να γνωρίζετε την τοποθεσία για:
 • ΜΗΧΑΝΗ
 • ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
 • ΠΟΔΗΛΑΤΟ
 • ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ
 • ΠΑΙΔΙ
 • ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ
  ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΣΑΣ
  ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
 • ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΑΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ
 • ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
 • ΣΤΟΛΟ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ
  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ
 • ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ …

ASC – GreenHouse   

Ένα πλήρως αυτοματοποιημένο θερμοκήπιο ελεγχόμενο εξ’ αποστάσεως δίχως να απαιτείται ο κάτοχος αυτού να καταναλώνει πολλές ώρες στο θερμοκήπιο ή να πηγαίνει επειγόντως σ’ αυτό για να κλείσει τα παράθυρα όταν βρέχει κλπ … μιας και τα χειρίζεται όλα από το κινητό του!
Έχοντας και καταγραφές για τα βιολογικά του προϊόντα!

 

ASC – SmartYacht   

Ενημερώνομαι για ότι συμβαίνει στο σκάφος μου, αλλά και χειρίζομαι τα πάντα σ’αυτό από το κινητό μου, ταμπλέτα, Laptop, μέσω κινητής τηλεφωνίας GSM καθώς και μέσω Internet, βλέποντας ταυτόχρονα και την τοποθεσία του στον χάρτη του κινητού μου.

 

Share This:

Επιστρόφη στην κορυφηΕπιστρόφη στην κορυφη