Συστήματα Συναγερμού PARADOX HELLAS

Συστήματα Συναγερμού PARADOX HELLAS

Η advance-security και οι συνεργάτες της έχουν τη δυνατότητα να εγκαταστήσουν ολοκληρωμένα ασύρματα και ενσύρματα συστήματα ασφαλείας με απεριόριστες δυνατότητες στην Κεφαλονιά.

Η οικογένεια κέντρων ESPRIT+ καλύπτει της ανάγκες εγκαταστάσεων 4,6,7,12 και 24 ζωνών.

Τα κέντρα Esprit 728+ και 738+ παρέχουν την δυνατότητα διπλασιασμού ζωνών μέσω software, που επιτρέπει την σύνδεση δύο ανιχνευτών στην ίδια είσοδο. Κάθε ανιχνευτής από αυτούς αναφέρεται σε διαφορετική ζώνη.

Ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο κέντρο μπορούμε να έχουμε μέχρι 24 ζώνες και όλες ή κάποιες από αυτές είναι δυνατόν να ανήκουν στο πρώτο, το δεύτερο, σε κανένα ή και στα δύο υποσυστήματα (partitions). Η οικογένεια κέντρων Esprit+ προσφέρει αξιόπιστες και χαμηλού κόστους λύσεις, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των εγκαταστάσεων συστημάτων ασφαλείας.

Επεκτάσιμα Συστήματα Συναγερμού απο 5 έως 32 ζώνες

Ζήστε το νέο τρόπο ζωής που σας προσφέρει η όπλιση StayD στη νέα σειρά Spectra SP.

Το StayD λύνει όλα τα απλά προβλήματα που έχουν τα κοινά συστήματα ασφαλείας και αντιπροσωπεύει τη μοναδική λύση για αδιάκοπη ασφάλεια στην καθημερινή ζωή. Το StayD είναι αποτέλεσμα έρευνας και μελέτης του τμήματος R&D της Paradox.

DIGIPLEX EVO

Υψηλής τεχνολογίας Συστήματα Συναγερμού και Ελεγχόμενης Πρόσβασης Τα κέντρα της σειράς Digiplex EVO παρέχουν υψηλότατο επίπεδο προστασίας για τράπεζες, υψίστης ασφαλείας στρατιωτικές εγκαταστάσεις, κυβερνητικά κτίρια καθώς και πολυτελείς κατοικίες όπου η μέγιστη ασφάλεια είναι απαιτούμενη. Τα συστήματα αυτά είναι σχεδιασμένα ώστε να είναι εύκολα στη χρήση. Η ευελιξία στη διαμόρφωσή τους δίνει στους εγκαταστάτες πολλά χρήσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν την διαδικασία επέκτασης, εγκατάστασης και συντήρησης των κέντρων εύκολη και γρήγορη.

MAGELLAN

Το σύστημα Magellan είναι το πρώτο σύστημα που συνδυάζει ασφάλεια με δημοφιλή προς τον τελικό χρήστη χαρακτηριστικά και δυνατότητες με πολύ μοντέρνα σχεδίαση.

Το Magellan δεν μοιάζει με τίποτε άλλο στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας. Μπορεί να εγκατασταθεί οπουδήποτε στο σπίτι ή στο γραφείο ή την επιχείρηση και ταιριάζει εύκολα με οποιαδήποτε διακόσμηση.

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να ακούσει μουσική, να αφήσει μήνυμα ή να χρησιμοποιήσει το σύστημά του σαν τηλέφωνο, ξυπνητήρι ή συσκευή ελέγχου. Με το Magellan μπορούμε να παρέχουμε ασφάλεια αλλά και πολλά περισσότερα.

 catalogue

Post Your Comment Here