…Cloud Backup – 100% ασφάλεια στα αντίγραφά σας

…Cloud Backup – 100% ασφάλεια στα αντίγραφά σας

Cloud Backup

Το Cloud Backup είναι η βέλτιστη λύση στο πρόβλημα των αντιγράφων ασφαλείας, γιατί είναι η μόνη διαδικασία που προστατεύει πραγματικά το 100% των δεδομένων της εταιρείας.

.

.

Γρήγορο

Τα αρχεία τεμαχίζονται σε πολλά μικρότερα τμήματα και αποστέλλονται μόνο εκείνα που έχουν τροποποιηθεί. Επιπλέον τα δεδομένα συμπιέζονται πριν αποσταλούν στους Server μας, με αποτέλεσμα να επιταχύνεται ακόμα περισσότερο η αποστολή του Backup.

image

Ασφαλές

Τα αρχεία είναι πάντα κρυπτογραφημένα. (256bit με πρωτόκολλο AES). Το encryption key, για λόγους ασφαλείας, δεν αποθηκεύεται καν στους κεντρικούς μας Server

fp-roktabstop-5

Οικονομικό

Το Cloud Backup δεν χρειάζεται εξοπλισμό, ούτε συντήρηση και δεν απαιτεί χρόνο από τον διαχειριστή. Το Backup γίνεται ακόμα πιο προσιτό, καθώς τιμολογήστε μόνο για το χώρο που καταλαμβάνουν τα συμπιεσμένα δεδομένα σας, στους server μας.

fp-roktabstop-9

Ευέλικτο

Το Backup  υποστηρίζει τη πλειονότητα των λειτουργικών συστημάτων αλλά και Virtual περιβάλλοντα, όπως VMware και Hyper-V. Είναι συμβατό με Windows, Linux, Unix και Mac OS. Επίσης υποστηρίζονται εφαρμογές όπως Exchange, Lotus, SQL Server, MySQL, Oracle κλπ.

image

 

Προστασία Δεδομένων
Τα δεδομένα χάνονται συνήθως από βλάβη του εξοπλισμού (δίσκος, controller κλπ) από απροσεξία των χρηστών, από ιούς, αλλά και από κλοπή, φυσική καταστροφή κ.α.

Αντίγραφα εκτός γραφείου
Για να διασφαλιστούν τα δεδομένα από τον κίνδυνο κλοπής ή φυσικής καταστροφής πρέπει να αποθηκεύονται και εκτός γραφείου.

Αυτοματοποιημένη λειτουργία
Η αυτοματοποιημένη λειτουργία, απαλλάσσει τη Μηχανογράφηση από τη καθημερινή ρουτίνα του Backup, ενώ παράλληλα μειώνει πιθανότητα σφαλμάτων.

Χαμηλότερο κόστος
Το Online Backup σε Data Center, είναι ποιο οικονομικό σε σχέση με το παραδοσιακό τρόπο λήψης αντιγράφων και τη φυσική μεταφορά του εκτός εταιρείας.

Μεγαλύτερη ασφάλεια
Η διατήρηση των δεδομένων σε σύγχρονα γεωγραφικά απομακρυσμένα Data Center, είναι απόλυτα ασφαλής. Τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα και είναι προσβάσιμα με κωδικούς που έχει μόνο ο ιδιοκτήτης τους.

Σε κάθε Η/Υ και Server που θέλουμε να παίρνουμε Back Up χρειάζεται να εγκατασταθεί ένας agent. Είτε πρόκειται για Windows PC είτε για Linux Server είτε για οποιαδήποτε υποστηριζόμενο λειτουργικό, ο agent είναι ο ίδιος.

Backup365

CPU:
Dual Core architecture or above
Memory:
Minimum: 512 MB
Recommended: 1 GB or above
Hard Disk:
Minimum 300 MB required for program installation
Network Protocol:
TCP/IP Connection
Java Version:
Minimum: Java 1.5u22 8
Recommended: Java 1.6u23 or above

cloud

Cloud Υπεροχή

istock 000021690606 small

Οι επιχειρήσεις που δεν έχουν ολοκληρωμένη πολιτική προστασίας των δεδομένων τους, βάζουν σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωσή τους. Οι παραδοσιακοί τρόποι προστασίας βασίζονται σε εφεδρικές κασέτες, που αφενός δεν ελέγχονται σχεδόν ποτέ αν είναι σε καλή κατάσταση εκτός όταν ποια είναι πολύ αργά, αφετέρου δεν μεταφέρονται πάντα σε ασφαλές μέρος εκτός γραφείου.Οι παραδοσιακοί τρόποι προστασίας χρειάζονται εξοπλισμό, που με τη σειρά του χρειάζεται συντήρηση και ανθρώπινη παρέμβαση.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ασφάλεια & Συμπίεση

 • Τα αρχεία είναι Κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά αλλά και την αποθήκευση.
 • Μπορείτε να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας, με κλειδί που δεν μπορεί να αναπαραχθεί σε περίπτωση απώλειας.
 • Data Compression μέχρι και 80% του αρχικού μεγέθους σε Block level.

Λειτουργικότητα

 • Δυνατότητα δημιουργίας έως 99 Backup Set (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία, ετήσια). Διακράτηση των αντιγράφων έως 10 χρόνια.
 • Δυνατότητα Restore του Exchange σε επίπεδο mail (Χρειάζεται έξτρα άδεια).
 • Υποστήριξηγια Windows Shadow Copy της Microsoft & Image Backup με την προσθήκητου Shadow Craft (χρειάζεται άδεια έξτρα για το Shadow Craft).
 • Υποστήριξη Open File/Locked File Backup
 • Δυνατότητα BackUp εκτός από Online και τοπικά, σε ISCSI NAS ή USB Disk.

Συμβατότητα

 • Υποστήριξη VMware & Hyper-V για Backup των Virtual μηχανών (Χρειάζεται έξτρα άδεια).
 • Υποστήριξη Windows / Linux 32&64bit / Exchange Server (2003 – 2007 – 2010) / SQL Server /Mysql / Oracle / Sharepoint Server / Domino.

Ευκολία

 • Με τον ίδιο Client παρέχεται Backup σε όλα τα Windows λειτουργικά 32bit ή 64bit και εφαρμογές (Exchange2k SP3 έως Exchange 2010 – SQL – MySQL – Oracle (windows/Linux).
 • Web Interface για εύκολη διαχείριση των Backup set, δημιουργία reports και διαχείριση του προφίλ του χρήστη (π.χ. πληροφορίες για τα Logs-Quota, τοπικά ή απομακρυσμένα)
 • Δυνατότητα επαναφοράς των αρχείων είτε από την εταιρεία σας, είτε από άλλο χώρο ή από το Data Center μας. Εαν το restore γίνει εκτος της εταιρείας σας χρειάζεται να έχετε το encryptionkey αν είναι διαφορετικό απο τα στοιχεία σύνδεσης.
 • Seed-load utility για την τοπική μεταφορά μεγάλου όγκου δεδομένων. Μπορεί να χρειαστεί για το πρώτο Backup.
 • Αποστολή ενημερωτικού e-mail για κάθε βήμα της διαδικασίας ( Backup Status, Replication Status, Backup Errors, Unfinished Backups).
 • Ελληνικά Menu για τους χρήστες

 

Δοκιμή Υπηρεσίας

Δοκιμή

Έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την υπηρεσία δωρεάν για 30 μέρες. Ο διαθέσιμος χώρος για τη δοκιμή είναι 50 Mega byte.
Μετά το πέρας της δοκιμής τα αρχεία σας διαγράφονται αυτόματα από τα συστήματα μας.

Ρωτήστε μας για την ειδική, δική σας λύση!

service@advance-it.gr