Μηχανογράφηση Χώρων Εστίασης

Μηχανογράφηση Χώρων Εστίασης


 Συστήματα Παραγγελιοληψίας


 

Η  adv@nce IT παρουσιάζει μια εφαρμογή για την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων εστίασης, η οποία βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία και καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Απευθύνεται σε εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, bar, Fast food, πολυχώρους και συνεδριακά κέντρα, χωρίς περιορισμούς σε μέγεθος και δυναμικότητα. Η πληρέστερη λύση ασύρματης παραγγελιοληψίας επιχειρήσεων εστίασης ¨κομμένη και ραμμένη¨ στα μέτρα σας.

Η εφαρμογή υλοποιήθηκε έχοντας μελετήσει και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες μέσα από την μεγάλη εμπειρία μας, λαμβάνοντας διαρκή ενημέρωση από τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Αποτελείται από ένα κεντρικό υπολογιστή (POS) από τον οποίο καταχωρούνται οι παραγγελίες και γίνεται η διαχείριση της εφαρμογής. Πάνω σε τοπικό ασύρματο δίκτυο συνδέονται οι υπόλοιποι χρήστες (σερβιτόροι) με κινητά τηλέφωνα ή Pda . Η εφαρμογή τρέχει σε λειτουργικό Android ή Windows Mobile και παρέχει πλήρες σύστημα διαχείρισης μέσα από το οποίο ο επιχειρηματίας μπορεί, εκτός των άλλων, να εξάγει στατιστικά στοιχεία, να κάνει έλεγχο εσόδων-εξόδων, κλπ.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.