Μηχανογράφηση Ξενοδοχείων

Μηχανογράφηση Ξενοδοχείων


Μηχανογράφηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Ξενοδοχείων


 

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες έχουν θέσει πλέον σχεδόν ως επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης λογισμικού μηχανογράφησης σε κάθε είδους μικρή και μεσαία ξενοδοχειακή μονάδα. Η adv@nceIT παρουσιάζει μια εφαρμογή για την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση στον κλάδο της φιλοξενίας. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους  ξενοδοχειακών μονάδων, ανεξάρτητα με το πόσα δωμάτια έχουν.

Βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις οποιασδήποτε ξενοδοχειακής μονάδας ανεξαρτήτως μεγέθους Έχει προτιμηθεί και χρησιμοποιείται από εκατοντάδες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Αντιμετωπίζει με συνέπεια όλες τις βασικές λειτουργίες του τομέα της φιλοξενίας (Front Office), ενώ παράλληλα καλύπτει όλες τις ανάγκες της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας από μια ποικιλία εφαρμογών που εξυπηρετούν το Back Office.

Αν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής ή μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας, με χώρο εστίασης, Spa, mini market κτλ ή αν λειτουργείτε ένα μικρό ή μεσαίο συγκρότημα ενοικιαζόμενων καταλυμάτων, ήρθε η στιγμή να αυτοματοποιήσετε τις λειτουργίες της επιχείρησης σας, να εξελίξετε τις τεχνικές διαχείρισης της και να προσφέρετε βελτιωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.