Μηχανογράφηση Σημείων Εντατικής Λιανικής

Μηχανογράφηση Σημείων Εντατικής Λιανικής


Μηχανογράφηση Mini / Super Market, Περίπτερα, Παντοπωλεία κτλ.


Η adv@nce IT παρουσιάζει μια εφαρμογή για την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση των Επιχειρήσεων Εντατικής Λιανικής όπως Mini Market, Super Market, Περίπτερα, Παντοπωλεία κτλ.

H εφαρμογή βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία και καλύπτει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης σας, η adv@nce IT θα προσαρμόσει τη λύση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Με γνώμονα την παροχή λύσεων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας, επενδύουμε στην τεχνογνωσία και εξειδικευόμαστε στον τομέα Εντατικής Λιανικής και Μηχανογράφησης.

Η εφαρμογή είναι πολύ απλή στη χρήση, με σταθερή και αδιάλειπτη λειτουργία, ¨όμορφα¨ εικονίδια και νέες λειτουργίες. Υποστηρίζει με μεγάλη αξιοπιστία POS, ζυγιστικές μηχανές, συσκευές barcode (αναγνώστες και εκτυπωτές). Είναι 100% συμβατό με κάθε φορολογικό μηχανισμό και συμμορφώνεται πλήρως με τους νόμους και τις φορολογικές διατάξεις του ελληνικού κράτους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, και θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για εσάς.