Νέα Συνεργασία – Επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ.

Νέα Συνεργασία – Επιδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ.


 

Η adv@nce IT & Security στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και ανανέωσης, καλωσορίζει μια νέα συνεργασία με την Πορεία Όραμα Συμβουλευτική ΕΠΕ. Η εταιρεία ιδρύθηκε το έτος 2006, από έμπειρους Επαγγελματίες Συμβούλους Επιχειρήσεων, με σκοπό την παροχή Ποιοτικών και Ολοκληρωμένων Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Ελληνικές Επιχειρήσεις .

Η Πορεία Όραμα Συμβουλευτική ΕΠΕ, διαθέτοντας την πολύχρονη και πολύτιμη εμπειρία των εξειδικευμένων Συμβούλων, μελών της, καθώς επίσης και πολυάριθμες συνεργασίες εξειδικευμένων συνεργατών, αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή Επιχειρηματικού Συμβούλου για την τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση της Αναπτυξιακής Στρατηγικής κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Αναλαμβάνει, για τους πελάτες της, όλες τις διαδικασίες σύνταξης και υποβολής του φακέλου Επιδότησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ, στην αρμόδια υπηρεσία και υποστηρίζει τους πελάτες καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης μέχρι και το τελικό στάδιο εκταμίευσης του συνόλου της επιδότησης. Προσφέροντας αξιόπιστα, ποιοτικές υπηρεσίες σε όλο το φάσμα του χρηματοοικονομικού τομέα αλλά και στην εισαγωγή των επιχειρήσεων στις νέες τεχνολογίες, μέλημα μας είναι να προσδίδουμε υπεραξία και να δημιουργούμε μετρήσιμο αποτέλεσμα.


Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.