Επιτυχής Ολοκλήρωση Εκδήλωσης

Επιτυχής Ολοκλήρωση Εκδήλωσης


 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η adv@nce IT και η Πορεία – Όραμα Συμβουλευτική Ε.Π.Ε, με θέμα :

«Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα μέσω ΕΣΠΑ 2014 – 2020»


.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου 2017 στον Κατελειό Κεφαλονιάς στο LightHouse Restaurant.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γεράσιμος Κωνσταντάτος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η adv@nce IT για παροχή ολοκληρωμένων και άρτιων υπηρεσιών και προϊόντων, καθώς και στην συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας.

 

Στην συνέχεια παρουσιάστηκαν οι νέες υπηρεσίες της adv@nce IT στη Μηχανογράφηση Επιχειρήσεων, από τον υπεύθυνο του τμήματος Μηχανογράφησης Θεόδωρο Σωτηρίου.

 

Ακολούθως το λόγο πήρε η Διευθύντρια της εταιρείας παροχής επιχειρηματικών συμβουλών Πορεία – Όραμα Κα Αθηνά Παναρέτου, η οποία ενημέρωσε τους συμμετέχοντες για τα Προγράμματα Επιχειρηματικότητας 2017, αναλύοντας τους σκοπούς αλλά και τις βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής.

 

Η εκδήλωση έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να θέσουν ερωτήσεις στην εισηγήτρια και να πάρουν όλες τις πληροφορίες που τους αφορούσαν σχετικά με τα επιδοτούμενα προγράμματα που εντάσσονται στην «Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα μέσω ΕΣΠΑ 2014-2020».

 

Η adv@nce IT θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους. Είναι υποχρέωση αλλά και στόχος μας η έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή αυτών στις επιχειρήσεις τους.

 

Με κτίμηση,

Γεράσιμος Κωνσταντάτος, IT Manager

Θεόδωρος Σωτηρίου, Τμήμα Μηχανογράφησης