•Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας

•Συστήματα & Υπηρεσίες Ασφάλειας


Η Advance IT & Security παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας υψηλών προδιαγραφών. Είμαστε αποκλειστικός συνεργάτης της Spartan Security για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε αξιόπιστες, άρτιες και  οικονομικές λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η Spartan Security είναι στο χώρο της ασφάλειας από το 1989 και πολλοί και αξιόλογοί πελάτες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.

Οι τεχνικοί της Advance IT & Security έρχονται στην οικία – επιχείρησή σας και αφού μελετήσουν και χαρτογραφήσουν το χώρο που θέλετε να παρακολουθείτε / προστατεύεστε σας προτείνουν τις πιο αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Εύκολες στη χρήση και δοκιμασμένες στις πιο υψηλές απαιτήσεις. ΟΙ παρεχόμενες υπηρεσίες μας θα καλύψουν κάθε ανάγκη σας :

 • Κλειστά Κυκλώματα & Εγκατάσταση Συναγερμών
 • Ασφάλεια Ξενοδοχείων
 • Ασφάλεια Κατοικιών
 • Ασφάλεια Επιχειρήσεων
 • Συνοδεία & Ασφάλεια Επισήμων
 • Ασφάλεια Διοργανώσεων (Συναυλίες , Αθλητικές Διοργανώσεις)
 • Ασφάλεια Πλοίων
 • Ασφάλεια Εμπορικών Κέντρων
 • Ασφάλεια Συνεδρίων
 • Ασφαλής Μεταφορά (Εγγράφων, Κοσμημάτων κ.α)
 • Ασφάλεια Δεξιώσεων & Γάμων

 


Γιατί να επιλέξαμε τη Spartan για συνεργάτη

H Spartan είναι το πιο σεβαστό όνομα στο χώρο της ασφάλειας στην Ελλάδα και η καλύτερη λύση στο δίλημμα της δικής σας ασπίδας προστασίας από το 1989.

ŸΣτις εγκαταστάσεις της Spartan τα πάντα είναι διπλά! Με στόχο την απόλυτη ασφάλεια ακόμη και σε καταστάσεις, εστιάζει στο απόλυτο Back-Up του εξοπλισμού της, που παρέχει πραγματικά αδιάλειπτη λειτουργία.

ŸΗ διαχείριση του χρόνου λήψης σήματος κ τηλεφωνικής επέμβασης από το Κέντρο Λήψης Σημάτων, είναι οι αμεσότερες στην Ελλάδα, χάρη στα ιδιόκτητα δίκτυα οπτικών ινών που διαθέτει κατά αποκλειστικότητα. Με τον τρόπο αυτό η ηλεκτρονική ασφάλεια που παρέχεται κατέχει εξέχουσα θέση στον κλάδο των Κέντρων Λήψης Σημάτων σε πανελλαδικό επίπεδο.

ŸEnterprise Resource Planning. Το αυτό ιδιόκτητο πληροφοριακό σύστημα της Spartan αποτελεί άλλη μια αποκλειστικότητά και στρατηγική επιλογή της Spartan, εφόσον δημιουργεί υποδομή, παρέχει εργαλεία που στηρίζουν την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή της, ενώ σηματοδοτεί μια νέα εποχή στον κλάδο, με την Spartan ηγέτιδα δύναμη στην ανάπτυξή του.

Oι εγκαταστάτες και τεχνικοί υπεύθυνοι των συστημάτων ασφαλείας που φιλοξενούνται στην Spartan, έχουν κατά αποκλειστικότητα την δυνατότητα, να βλέπουν on-line τα σήματα των συνδρομητών τους μέσω του Voyager, που εκτός αυτού, τους παρέχει εξαιρετικές διαδραστικές δυνατότητες στην συνεργασία τους με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Η στενή συνεργασία της Spartan, στρατηγικής σημασίας, με ένα τεράστιο δίκτυο τεχνικών ασφαλείας και εξειδικευμένων επιχειρήσεων στην φυσική φύλαξη πανελλαδικά, της δίνει την δυνατότητα κάλυψης και του πιο απαιτητικού πελάτη, όπως: λιμάνια, αεροδρόμια, ξενοδοχειακές μονάδες, εργοστάσια και άλλα μεγάλα έργα κύρους και υψηλών απαιτήσεων.

Η Spartan είναι ο πρώτος κεντρικός σταθμός στην Ελλάδα που τόλμησε να φιλοξενήσει πολλές εκατοντάδες αναγνωρισμένων και αξιόπιστων επιχειρήσεων ασφαλείας κάτω από την ίδια στέγη. Το εγχείρημα αυτό, ενώ έκρυβε πολλές αντικειμενικές δυσκολίες κατάφερε να ολοκληρωθεί με επιτυχία, χάρη στην εντιμότητα, το ήθος, την διαφάνεια, τα επιχειρηματικά εργαλεία, τον επαγγελματισμό και κυρίως την εμπιστοσύνη που ενέπνευσε και εξακολουθεί να εμπνέει στον ευαίσθητο κλάδο της ασφάλειας, όλα αυτά τα χρόνια.

Η αδιάλειπτη 24ωρη λειτουργία της Spartan για πάνω από 28 χρόνια, οι χιλιάδες ενθουσιασμένοι συνδρομητές και οι εκατοντάδες μακροχρόνιοι συνεργάτες της, την εδραιώνουν στο χώρο, σαν τη μακροβιότερη, ισχυρότερη και πιο καταξιωμένη Ελληνική επιχείρηση υπηρεσιών ασφαλείας.

 • 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας – συστημάτων συναγερμού 

Όταν παραβιαστεί ο φυλασσόμενος χώρος τότε ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού αντιλαμβάνεται τη φύση και τη θέση της παραβίασης και ειδοποιεί άμεσα το Κ.Λ.Σ. Το 24ωρο Κ.Λ.Σ της Spartan, είναι το μοναδικό στην Ελλάδα το οποίο αξιοποιεί 100% την τεχνολογία contact id. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στον κεντρικό υπολογιστή και τους χειριστές, να ξεχωρίσουν και να κατανοήσουν με μεγάλη ακρίβεια το συμβάν στον κάθε φυλασσόμενο χώρο και έτσι να αξιοποιηθεί με αποτελεσματικότητα κάθε εισερχόμενο σήμα.

Η πλειοψηφία των Κ.Λ.Σ στην Ελλάδα, αναγνωρίζει ένα γενικό σήμα συναγερμού χωρίς να κατέχει το σημείο και το είδος της παραβίασης, άρα τη θέση και τη φύση του συμβάντος. Στη Spartan χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για το συνδρομητή, γνωρίζουμε το ακριβές σημείο παραβίασης του φυλασσόμενου χώρου επιτυγχάνοντας ηλεκτρονική φύλαξη μεγάλης ακρίβειας με υψηλή αποτελεσματικότητα.


Πιστοποιητικά Έγγραφα:

   


Ανεξάρτητες Παροχές & Υπηρεσίες:

 • CCTV – Κλειστά συστήματα παρακολούθησης:

Σχεδιασμός, εγκατάσταση, παραμετροποίηση, Service (Κάμερες ημέρας/νύχτας, DVR, σύνδεση Internet κλπ)

 • Συστήματα Ασφαλείας –  Access Control CDVI – Συστήματα Πυρανίχνευσης

Σχεδιασμός, εγκατάσταση, παραμετροποίηση, Service

    

Post Your Comment Here